ПЛАЋАЊЕ

ПЛАЋАЊЕ

За купце из Србије

1. Поузећем- плаћање курирској служби по пријему пакета. Трошкове слања пакета сноси наручилац.

За купце из иностранства

Плаћање

1. Плаћање у девизама на девизни рачун МОДС 69 – према инструкцијама за плаћање које добијате након завршене процедуре наручивања!

2.Плаћање платним картицама.

Важна напомена у вези са плаћањем царине

Имајте у виду да ваша локална царина може тражити од вас да платите додатне увозне трошкове. Саветујемо вам да се о томе консултујете са царинским органима у вашој земљи.

Како се поручује артикал путем интернет продавнице:

Потребно је да на нашем сајту пронађете производе које желите да купите и додате их у корпу. Даље пратите упутства, наведите име презиме, или име фирме и ПИБ, адресу за испоруку и сл. Када завршите унос ових података, биће креирана ваша наруџбеница. Сви подаци везани за наруџбеницу аутоматски ће бити прослеђени на вашу емаил адресу. Без емаил адресе није могуће направити наруџбеницу.

Ако поред производа пише да је АРТИКАЛ РАСПРОДАТ то значи да га тренутно немамо и да се не може наручити.

Емаил који сте добили садржи све податке о наруџбеници тј. служи само као потврда о извршеној порудџбини…. У року од 1-3 радна дана добићете још један е-маил у коме вас обавештавамо да ли смо у могућности да реализујемо вашу порудџбину!

Поруџбине се шаљу поузећем путем АКС курирске службе и стижу Вам у року од 1-3 дана осим викендом. Курирска служба ће вас у колико вас не нађе на датој адреси контактирати путем телефона који сте нам доставили у порудџбини. Молимо вас да нам доставите валидне контакт телефоне да би вам поруџбина била испоручена.

Наручивање телефоном

Уколико из било ког разлога нисте у могућности да направите наруџбеницу на регуларан начин преко сајта користећи дугме "Додај у корпу", можете то учинити и телефоном на следећи начин:

Позовите број 011/630-12-90 радним данима и суботом од 10-18 часова.

Оператер ће записати ваше податке: име, адресу испоруке, контакт телефон и направити наруџбеницу.

Није могуће направити наруџбеницу уколико на овој страници пише да је АРТИКАЛ РАСПРОДАТ!

Уколико наручујете на фирму потребно је да знате и ПИБ број фирме.

Молимо вас да овај телефон користите искључиво за телефонске наруџбенице а не за постављање техничких питања у вези производа. Оператери нису оспособљени да вам дају техничке информације о производима.