УСЛОВИ КУПОВИНЕ

Општи услови 

 

1. Након пријема наруџбе путем сајта, продавац је обавезан да изврши телефонску потврду.
2. Након потврде наруџбе од стране купца, наруџба је неопозива.
3. Продавац се обавезује да наручене производе испоручи у предвиђеном року.
4. У случају било какве промене продавац је дужан да обавести купца приликом телефонске потврде наруџбе.
5. Све евентуалне промене сем промена везаних за испоруку се не односе на потврђене наруџбе.
6. У случају неусклађености цена испоруке наведених на овом сајту са ценама курирске службе, о променама ћете бити обавештени приликом телефонске потврде наруџбе.

Рекламације

Замена:
Уколико у прва три дана од приспећа пошиљке приметите да је производ који смо вам послали оштећен  ,а ми то исто утврдимо  у разговору са Вама пошаљите нам исти назад .У  најбржем  могућем року послаћемо Вам замену.Уколико немамо исти  артикал можете изабрати неки други артикал са нашега сајта као замену.Новац се не враћа у случају замене производа.

У колико  Вам не одговара величина производа можете нам вратити исти ,а ми ћемо Вам  га послати  у одговарајућој величини. Трошкове испоруке новог пакета сноси купац.

У случају враћања робе и повраћаја средстава купцу који је претходно платио неком од платних картица, делимично или у целости, а без обзира на разлог враћања, "MODS 69 D.O.O." је у обавези да повраћај врши искључиво преко ВИСА, ЕЦ/МЦ и Маестро метода плаћања, што значи да ће банка на захтев продавца обавити повраћај средстава на рачун корисника картице.

Изјава о конверзији

Сва плаћања биће извршена у локалној валути Републике Србије – динар (РСД). За информативни приказ цена у другим валутама користи се средњи курс Народне Банке Србије. Износ за који ће бити задужена Ваша платна картица биће изражен у Вашој локалној валути кроз конверзију у исту по курсу који користе картичарске организације, а који нама у тренутку трансакције не може бити познат. Као резултат ове конверзије постоји могућност незнатне разлике од оригиналне цене наведене на нашем сајту.

Хвала Вам на разумевању.

Изјава о заштити приватности

Отаџбина - Схоп се обавезује на чување приватности података свих посетилаца и купаца. Прикупљамо само неопходне, основне податке о купцима/корисницима, односно податке који су неопходни за пословање и информисање корисника у складу са добрим пословним обичајима и у циљу пружања квалитетне услуге и биће доступни само запосленима у нашој Интернет продавници.

Дајемо купцима могућност избора укључујући могућност одлуке да ли желе или не да се избришу са маилинг листа које се користе за маркетиншке кампање. Сви подаци о корисницима/купцима се строго чувају и доступни су само запосленима којима су ти подаци нужни за обављање посла. Сви запослени Интернет продавнице Отаџбина - Схоп (и пословни партнери) одговорни су за поштовање начела заштите приватности.

Интелектуална својина

Обавештавамо Вас да је садржај који је приказан на овом сајту укључујући странице, текстове, дизајнерске елементе (иконице, дугмићи и сл.), логотипе, фотографије, аудио записе и софтвере у власништву интернет продавнице Две Шмизле - Схоп или пак у власништву његових добављача и не могу се користити без претходне сагласности модс 69 доо.

Све информације које су доступне на интернет странама, могу се користити само у информативне сврхе, не смеју се злоупотребљавати коришћењем у комерцијалне сврхе нити се смеју преносити трећим лицима.

Ваш налог

Отаџбина - Схоп ће ваше податке које сте навели приликом регистрације користити искључиво ради успостављања пословног контакта и обављања купопродаје производа и уверава вас да их неће користити у друге сврхе. Особе које нису пунолетне могу користити услуге наше интернет продавнице Отаџбина - Схоп искључиво уз надзор родитеља или старатеља. Не сносимо одговорност за активности вашег налога на сајту www.отадзбина.рс и поверљивост лозинке за приступ.