[row]

[col span=“2″ span__sm=“12″]

[/col]
[col span=“8″ span__sm=“12″]

 

Традиционални бренд Отаџбина, настаоје 2008 г. у оквиру фирме Модс 69 , на основу идеје аутентичног модног српског бренда, који ће бити на понос свих ових година уназад,како задовољних муштерија тако и оних људи који су учествовали у стварању Отаџбине.Инспирацију за наше мотиве на мајицама проналазимо у митолошкој,културној,војној и политичкој заоставштини нашеОтаџбине Србије а врло често су наши мотиви посвећени и руској белоемиграцији ,која је своју другу Отаџбину после грађанског рата у Русији ,пронашла управо у Србији. Имајући у виду да је легенда жива историја,а прошлост као таква је мртваствар и у стању је само да нас гане ако постане мит, ми покушавамо да остваримо теорију да је дело то које ствара уметника. Та племенита идеја о националној борби у уметности и култури (нарочито изражена у Србији пре стотину година,током Великог рата) подстакла нас је и инспирисала све овегодине ,а године које су иза нас нису лаке ни за српскинарод, па самим тим ни за било који привредни субјект који вредно и марљиво ради на промоцији свог бренда. Поред домаћег тржишта, Отаџбина је заступљена широм света преко интернет сајта www.оtadzbina.rs . Захваљујући услузи Post export Пошта Србије , сада нашипроизводи испоручују се директно преко сајта и стижу на било коју дестинацију.

Посебно нам је важна сарадња са хуманитарном организацијом СрбизаСрбе са којима имамо дугогодишњу сарадњу и помоћ коју пружамо њиховим пројектима сматрамо неопходном заједницом српских чинилаца у остваривању помоћи угроженим породицама .

Традиционализам,патриотизам и афирмација српских симбола и упоришта толико приметан на нашим мајицама, чини нас поносним на историју наших предака и нашег народа и сврстава бренд Отаџбину на неки позитиван начинмеђу носиоце традиционалних брендова . Посебну захвалност дугујемо свимнашим пријатељима и купцима из Србије,Русије,Словачке,Словеније,Грчке,Републике Српске, Чешке Републике,Бугарске, Црне Горе,Белорусије,Пољске ,Бразила,Италије ..као и васколикој српско ј дијаспори у Америци,Канади,Аустралији и Европи!

 

[/col]
[col span=“2″ span__sm=“12″]

[/col]

[/row]