Плаћање картицама на рате без камате

Своју наруџбину можете платити и на рате, без камате, до 3 месечнe рата, користећи Виса, Мастер Kард или Амeрикан  картице банке Интеса. Картица мора бити одобрена од стране банке издаваоца за онлине (Интернет) плаћање.

Приликом онлине наручивања, одабиром одговарајућег начина плаћања бићете преусмерени на страницу банке Интеса која је заштићена и сигурна за овакав начин плаћања. Нити једног тренутка подаци о Вашој платној картици нису доступни нашем систему.

На овој страници је потребно да унесете следеће податке: Број картице, Датум истека и  ЦВЦ2/ЦВВ2 код, које можете прочитати са Ваше картице.

Информације на картицама

*Унос и провера података искључиво се обављају између корисника картице и банке Интеса, а Интернет трговац нема увид у податке који се размењују.

Након уноса података са картице, систем ће препознати да ли је плаћање на рате могуће картицом коју поседујете и добићете ново поље где кликом одабирате жељени број рата за плаћање Ваше поруџбине:

Плаћање није могуће у страној валути, већ искључиво у валути РСД. Плаћање на рате је могуће једино картицама банке Интеса.

Купац који користи услугу онлине плаћања картицама преко Спорт Висион е-схопа мора испуњавати следеће услове:

Испорука робе је могућа само на територији Републике Србије, на адреси наведеној у поруџбини.

Само власник платне картице може извршити плаћање.

 

Желимо вам успешну куповину.