УСЛОВИ ИСПОРУКЕ

СРБИЈА
Продавац се обавезује да поручену робу испоручи Потрошачу слањем робе преко курирске службе, са којом има закључен Уговор о пружању експресних услуга у унутрашњем саобраћају.

За све поруџбине Потрошач се, прихватајући ове Услове коришћења, обавезује да на име трошкова испоруке приликом преузимања пошиљке плати износ по важећем ценовнику по следећим тежинским разредима:

Маса пакета Цена са ПДВ
до 1 кг 390,00 РСД
од 1 до 2 кг 490,00 РСД
од 2 до 5 кг 590,00 РСД
од 5 до 10 кг 690,00 РСД
од 10 до 20 кг 890,00 РСД

Трошкови испоруке ће бити јасно истакнути на фискалном рачуну као посебна ставка у складу са Законом РС.

Тошкови испоруке за поруџбине од 8000,00 РСД са ПДВ или више се не наплаћују.

Након пријема поруџбине од стране Потрошача, Служба интернет продаје компаније Horus Wear doo врши проверу доступности и исправности артикала. Уколико неких од поручених артикала нема на стању, Потрошач добија е-маил о недоступности артикла.

О времену доставе Потрошач ће бити обавештен телефоном од стране курирске службе.

На захтев Потрошача може бити прослеђен код пошиљке коју може пратити ОВДЕ.

Рок испоруке износи од 1 до 3 радна дана од првог наредног дана од дана извршења поруџбине од стране потрошача.

Пример 1: Поруџбине креиране до 12 часова, уколико поручену робу имамо на стању биће послата истог дана, а на адреси Примаоца ће бити следећи дан.

Пример 2: Уколико је поруџбина креирана у петак после 12 часова, пакет ће бити послат у понедељак а на адреси Примаоца ће бити у уторак

Испоруке пакета се врше само радним данима, тј. викендом се испоруке пакета не врше.

Молимо Вас за разумевање за могућа кашњења у испоруци у периодима акција и сезонских снижења обзиром да испорука зависи од екстерних служби.

DЕxpress

Курири DExpress-а (екстерна фирма која врши доставу робе за нас), пошиљке доносе на адресу за испоруку у периоду од 8-16 часова. Молимо Вас да у том периоду обезбедите да на адреси буде особа која може преузети пошиљку. Приликом преузимања пошиљке потребно је да визуелно прегледате пакет да случајно не постоје нека видна оштећења. Уколико приметите да је транспортна кутија значајно оштећена и посумњате да је производ можда оштећен, одбијте пријем пошиљке и одмах нас обавестите. Уколико је пошиљка наизглед без оштећења слободно преузмите пошиљку, потпишите куриру адресницу и чувајте исту у случају накнадних рекламација. Курир покушава сваку пошиљку да уручи у два наврата. Уобичајена пракса је да уколико Вас курир не пронађе на адреси, да Вас позове на телефон који сте оставили приликом креирања наруџбенице и уговори нови термин испоруке. Уколико Вас и тада не пронађе на адреси, пошиљка ће се вратити нама. По пријему пошиљке, контактираћемо Вас како би установили разлог неуручења.

О времену доставе Купац ће бити обавештен телефоном од стране курирске службе.

Испорука се врши искључиво на територији Републике Србије, осим на територији Косова и Метохије због тренутно недефинисаних административних процедура због којих се послати пакети одмах враћају Продавцу.

ИНОСТРАНСТВО
Артикли се могу наручити и из других држава, у том случају се обрачунавају извозне цене у ЕУР валути које су истакнуте на сајту када изаберете енглески језик.

Уколико као Купац пошаљете поруџбеницу на енглеском језику, извоз се обавља услугом ЈП “Пошта Србије” – PostExport након евидентирања уплате на рачун Продавца. Ценовник трошкова извоза PostExport услуге можете погледати овде.

Такође, да би избегли додатне трошкове извоза наручени артикал уз договор можете наручити и на адресу Вашег пријатеља или рођака у Србији који ће Вам артикал проследити као поклон.

Рок испоруке је од 7 – 30 дана, у зависности од земље у коју се извоз врши.

Пакет се након слања може пратити путем кода који ће бити достављен Купцу, на овој веб страници ЈП “Пошта Србије”.