Испорука Србија

Наруџбине се шаљу курирском службом Пост Експрес Пошта Србије  и стижу вам у року од 72 сата од тренутка потврђивања наруџбине.

Курирска служба Пошта Србије, пошиљке доносе на адресу за испоруку у периоду од 8-19ч. Молимо Вас да у том периоду обезбедите да на адреси буде особа која може преузети пошиљку. Приликом преузимања пошиљке потребно је да визуелно прегледате пакет да случајно не постоје нека видна оштећења. Уколико приметите да је транспортна кутија значајно оштећена и посумњате да је производ можда оштећен, одбијте пријем пошиљке и одмах нас обавестите, позивом броја 011 407 54 36 или путем емаил-а info@otadzbina.rs . Уколико вас курир  не нађе на датој адреси  оставиће Вам обавештење о личном преузимању пакета у Вашој локалној  Пошти у року од 5 радних дана.Молимо вас да нам  доставите валидан  контакт телефон у случају да курир треба да Вас обавести о испоруци.

Испорука иностранство

Трошкови испоруке поштарина зависе од земље у коју шаљемо артикле као и од тежине артикала. Приликом наручивања артикла трошак поштарине се посебно исказује и додаје на цену артикла,тако да укупна цена коју плаћате садржи цену артикла и трошак поштарине и паковања…

Информације о ценама:

Испорука иностранство

5Еу I Зона  (Регион)

7Еу II Зона (Европа и Русија)

10Еу III Зона (изван Европе)

Бесплатна пошиљка за износ преко 150Еу

Наруџбине из Европе  и из земаља региона:

Наручени артикли стижу за 5-8 радних дана.

Наруџбине из УСА и Канаде

Наручене ствари стижу за око 10-15  радних дана од момента слања.

Наруџбине из осталих делова света

Наручене ствари стижу за око 12-20 дана од момента слање.

Број пошиљке за праћење:

Послаћемо вам број за праћење пошиљке, тако да ћете у сваком тренутку моћи да проверите докле је пакет стигао.

У случају враћања робе и повраћаја средстава купцу који је претходно платио неком од платних картица, делимично или у целости, а без обзира на разлог враћања, «MODS 69 D.O.O» је у обавези да повраћај врши искључиво преко «Visa», «EC/MC» и «Maestro» метода плаћања, што значи да ће банка на захтев продавца обавити повраћај средстава на рачун корисника картице.