КАКО КУПИТИ
Како се поручују артикли на www.otadzbina.rs сајту?
Наручивање можете извршити одабиром боје и величине кликом на квадратиће у којима су уписане величине и приказане боје. Након тога кликните на дугме „Додајте у корпу“, кликом на то дугме исписаће се текст “Додато у корпу”, након тога жељени артикал ће бити додат у Вашу корпу којој можете приступити у горњем десном углу. Након приступа корпи, кликните на “Завршите поруџбину” и сајт ће Вас водити кроз интуитиван процес наручивања. Ако Вам затреба помоћ, будите слободни да нас позовете на 065 43210 23.

Који су начини доставе?
Све поручене артикле Вам можемо доставити путем курирске службе DExpress на кућну адресу.

Вредност доставе плаћа се по следећим тежинским разредима:

Маса пакета Цена са ПДВ
до 1 кг 390,00 РСД
од 1 до 2 кг 490,00 РСД
од 2 до 5 кг 590,00 РСД
од 5 до 10 кг 690,00 РСД
од 10 до 20 кг 890,00 РСД

Трошкови испоруке ће бити јасно истакнути на фискалном рачуну као посебна ставка у складу са Законом РС. Тошкови испоруке за поруџбине од 8000,00 РСД са ПДВ или више се не наплаћују.

Који је рок доставе наручених артикала?
Рок испоруке курирском службом је до 1 до 3 радна дана. Поруџбине креиране до 12 часова, уколико поручену робу имамо на стању биће послата истог дана, а на адреси Примаоца ће бити следећи дан. Уколико је поруџбина креирана у петак после 12 часова, пакет ће бити послат у понедељак а на адреси Примаоца ће бити у уторак. Испоруке пакета се врше само радним данима, тј. викендом се испоруке пакета не врше.

Молимо Вас за разумевање за могућа кашњења у испоруци у периодима акција и сезонских снижења обзиром да испорука зависи од екстерних служби.

Који су начини плаћања?
Артикле који су доступни за куповину на сајту можете платити искључиво у готовини куриру који Вам достави артикал. Уколико купујете у продавници, можете платити готовином, картицама, Banca Intesa VISA и/или MASTER картицом на 6 рата без камате и чековима грађана на 5 одложених рата и првом ратом у моменту куповине.

Да ли се поручени артикал може заменити за исти артикал у другој величини?
Постоји могућност замене артикла за други или исти артикал у другој величини. Потребно је, уз враћени артикал, доставити одштампан и попуњен образац за одустанак од уговора који достављамо приликом испоруке пакета.

Које је радно време продавница?
Радно време продавница као и друге информације о продавницама, можете погледатиовде

Да ли се артикли могу поручити из других држава?
Артикли се могу наручити и из других држава, у том случају се обрачунавају извозне цене у ЕУР валути које су истакнуте на сајту када изаберете енглески језик.

Уколико као Купац пошаљете поруџбеницу на енглеском језику, извоз се обавља услугом ЈП “Пошта Србије” – PostExport након евидентирања уплате на рачун Продавца. Ценовник трошкова извоза PostExport услуге можете погледати овде.

Такође, да би избегли додатне трошкове извоза наручени артикал уз договор можете наручити и на адресу Вашег пријатеља или рођака у Србији који ће Вам артикал проследити као поклон.